Det er os, der realiserer dine drømme

Byg om, til- og nyt

En vinkel på huset? Måske en ekstra etage? Sammenlægning af to stuer? Bryggers i det gamle fyrrum? Mere plads med en udbygning af huset? Eller bygge drømmehuset helt fra grunden?​​

Så er det os, du skal have fat i – Multihåndværkeren. Vi har specialister til hver fase i enhver opgave, fra grunden er gravet, og til den sidste kontakt er sluttet til.

Når du har godkendt den endelige tegning, står vi for resten – både indhentning af eventuelle tilladelser, alt det håndværks-mæssige, samt overholdelse af tidsfrister. Vi har 35 års erfaring med både forholdvis enkle og højst utraditionelle byggerier, og ingen opgave er for lille – eller for stor.

Vi står for hele byggeriet, lige til det er færdigt – og det er det, når du er tilfreds. Ingen genveje og ikke noget med at overskride det budget, du har godkendt. Du kan trygt regne med os.

Utraditionel opgave til "UG med kryds og slange"

En af de mest utraditionelle opgaver vi har haft, var Børne-haveseminariets udvidelse af arbejdspladsen i Frisegade. Her skulle vi ikke bygge til i stueplan, for det kunne af forskellige grunde ikke lade sig gøre. Vi skulle løfte taget, bygge en ekstra etage på bygningen, og derefter sænke taget på plads igen. Vi løste opgaven, uden at undervisningen i stueetagen måtte afbrydes, og vi var færdige seks uger før lovet…

​Brænderisvej 22A, 4873 Væggerløse

E​nergirådgiver

- med mere end 40 års erfaring!​​

Byggefirmaet Casper Andersen ApS

v/ Lars Andersen

CVR: ​34614830

​Brænderisvej 22A

4873 Væggerløse

Find os på et kort her »

​Tlf: 54 86 93 93

Mobil: 40 42 10 66

E-mail: [email protected]