Det er os, der realiserer dine drømme

Giv din bolig et ansigtsløft med en facaderenovering

Der er mange muligheder for at give sin ejendom en "ansigtsløftning".​

Puds, maling, betonrenovering, teglskaller, dekorationspuds – eller simpelthen en ny facade uden på den gamle! Bare sig til, vi kan det hele.

Udvendig isolering?

- og hvis du ønsker en ny facade, hvorfor så ikke vælge et materiale der samtidig efterisolerer uden at stjæle plads indenfor? Det er faktisk muligt, og det er en smuk løsning på to opgaver i én arbejdsgang: Et varmt hus, der skal se ud som nyt. Vi udfører alle former for facade-renovering: Isover facadesystem med gennemfarvet puds.

Isover fasadesystem med 144 farver, der er skabt til levende facader: Puds til glat overflade eller med struktur, behandlet med isover-faver – gennemprøvet over hele verden med over 100 forskellige standardfarver, som efter ønske kan bruges på puds, beton, murværk, klinker og kalksten.

Uanset om det drejer sig om en mindre renovering eller en udvendig isolering med tilhørende facadeskift, kan du roligt ringe til os. Vi har facader, der holder, hvad de lover! – Fortæl os om dine planer, så udarbejder vi et tilbud til dig.

Uforpligtende. Det er klart

​Brænderisvej 22A, 4873 Væggerløse

E​nergirådgiver

- med mere end 40 års erfaring!​​

Byggefirmaet Casper Andersen ApS

v/ Lars Andersen

CVR: ​34614830

​Brænderisvej 22A

4873 Væggerløse

Find os på et kort her »

​Tlf: 54 86 93 93

Mobil: 40 42 10 66

E-mail: [email protected]