Det er os, der realiserer dine drømme

Undgå unødigt varmetab med en grundig isolering

Det er detaljerne i en efterisolering, der afgør, hvor mange varmekroner man sparer.

​De småfejl, som Gør-det-selv-folk kun sjældent undgår, giver unødvendigt store varmetab i længden. Udover at skjule kuldebroer, kan de give fugtproblemer og foranledige svamp.

Der er mange måder at isolere dit hus på, og vi udfører dem alle - afhængig af opgaven.

Hulmursisolering fungerer som et usynligt og uforgængeligt tæppe uden om huset. Fyldet ind-blæses under stort tryk og fordeler sig overalt i hulmuren uden at synke sammen. Det sikrer mod de kuldebroer, som kan gøre varmeregningen til et mareridt for enhver boligejer.

Hulrumsisolering er også "usynlig", eftersom den er gemt væk i etageadskillelsen. Også i skunke og svært tilgængelige rum kan indblæsningsmetoden med fordel anvendes.

Isolering med mineraluld i batts eller ruller er den rette løsning f.eks. i regulære loftsrum, hvor der er plads til at håndtere materialet.

Som finish kan isoleringsarbejdet rundes af med et flunkende nyt gulv eller loft. Det tager ikke mange øjeblikke - og det pynter.

En professionel isolering henter gennemsnitligt 6.000 - 8000 kroner hjem hvert år, foruden, at den forbedrer indeklimaet væsentligt…

​Brænderisvej 22A, 4873 Væggerløse

E​nergirådgiver

- med mere end 40 års erfaring!​​

Byggefirmaet Casper Andersen ApS

v/ Lars Andersen

CVR: ​34614830

​Brænderisvej 22A

4873 Væggerløse

Find os på et kort her »

​Tlf: 54 86 93 93

Mobil: 40 42 10 66

E-mail: [email protected]